Wij van Bike en & Ride halen jouw motor gratis op in Groningen en brengen deze weer terug wanneer het u uitkomt. Wij hebben een merk onafhankelijke werkplaats en kunnen al het onderhoud uitvoeren aan uw motorfiets. Naast onderhoud is het ook mogelijk om een reparatie uit te voeren.

Wij zijn gevestigd in Buitenpost net naast Groningen. Wij realiseren dat het altijd even plannen is om de motorfiets voor onderhoud weg te brengen. Gelukkig is hier oplossing voor, wij hebben een moderne bus en halen uw motor graag in de ochtend op en brengen deze aan het einde van de dag of in de avond weer terug. U hoeft dus geen vrij te nemen of iemand te regelen die u weer kunt ophalen.

In onze moderne werkplaats hebben wij 4 bruggen en maken wij gebruik van originele of aftermarket onderdelen. De voorkeur wordt altijd met u besproken voordat wij het onderhoud uitvoeren.

Geen verassingen gewoon direct weten waar u aan toe bent is ons moto. Wij maken met u een afspraak over de beurt en houden hier ons ook aan zonder onvoorziene kosten. Wij beschikken ook over een moderne computer zodat wij elke service reset conform het onderhoudsboekje kunnen uitvoeren.

Omdat wij elke dag richting Groningen rijden kunnen wij de motor op een tijd naar keuze afleveren voor u. U betaalt pas wanneer de motor wordt afgeleverd, dit kan ook via de pin.

  1. Gratis halen en brengen in Groningen
  2. Vroeg in de ochtend of laat in de middag geen probleem
  3. Van te voren afgesproken tarief
  4. Betalen bij aflevering
  5. Service reset
  6. Afgestempeld boekje

Vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Werkplaatsformulier

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwe producten en aanbiedingen?